BulgarianEnglishRussian

Този пакет услуги сме го създали специално за тези от вас, които няма да отадават закупения от тях имот под наем. Ако се възползвате от него, ние се задължаваме да поддържаме вашето жилище в приличен вид по всяко едно време на годината. Самият пакет включва следните услуги:

1. Изготвяне и водене за цялата документация свързана с имота, поддържане на постоянна комуникация със собственика на имота както и изготвянето на ежемесечни репорти относно неговото състояние.
2. Пазене на ключовете (изготвяме 2 резервни ключа)
3. Посещение на имота веднъж месечно, когато не е обитаван и извършване на следните действия:
              -проверка на цялото обзавеждане и обурудване;
              -проверка на интериора за видими дефекти (пукнатини) включително стени, тавани,под, плочки в баните и др;
              -проветряване на всички помещения;
              -проверка за няличието на насекоми и предприемане на необходимите действия по премахването им;
              -проверка на осветлението и всички електрически уреди, включително проверка на бойлета и климатиците;
              -осигуряване на съдействие при годишните профилактични проверки на климатиците от страна на производителя, които са задължителни съгласно гаранционната им карта; (цената на проверките се заплаща допълнително според ценорасписа на производителя);
              -проверка на санитарното оборудване и канализацията за наличието на течове, проба на тоалетните казанчета, проба на всички чешми и водни уреди с цел да се предотврати застояване на водата и предизвикване на лоши миризми;

4. Внезапни проверки на жилището за наличието на щети, предизвикани от лошо време, бури, силни ветрове, наводнения;
5. При констатирането на някакви проблеми по време на нашите огледи, ние ще осигурим квалифициран специалист, който да ги отстрани (стойността на ремонта не е включена в цената на пакета);
6. Заплащане за ваша сметка на всички разходи свързани с имота включително за вода, електричество, телефон, кабелна телевизия, интернет, годишни данъци и др.
7. Застраховане на вашия имот (стойността на застрахователната полица не е включена в цената на пакета );
8. Представителство на вашия имот когато се налага пред други доставчици на услуги и пред събранието на жилищните собственици в сградата която се намира.
           

Цени на пакета (за 1 година):
            – Студио и апартамент с една спалня – EUR 230
            – Апартаменти с две и три спални – EUR 260
            – Къщи и вили – EUR 300
           

Всички цени са с включено ДДС – 20%

Моля имате в предвид, че в цената на пакета не е включена стойността на сметките и данаците за плащане, както и някои допълнителни услуги, които предлагаме, като чистене, пране, други местни такси, консумативи, ремонт, транспорт от и до летище, застраховки.

Можете да се възползвате от едногодишния ни пакер за почистване чрез който ще ви осигурим цялостно почистване веднъж месечно, което е от изключително значение за отличното поддържане на вашето жилище. За студио – 240 Евро, за апартаментс с една спалня – 264 Евро, за апартамент с две спални – 288 Евро, за къщи и вили – 360 Евро. Ако се нуждаете от инцидентно или регулярно почистване, моля прегледайте нашите услуги от раздел „Почистване”.

За извършване на регулярни инспекции на имоти разположени извън пределите на Поморие, Бургас, Ахелой, Равда, Несебър, Сл. Бряг, Св. Влас, ще ви таксуваме по EUR 0.20 на км за покриване на транспортните разходи, като за определяне на разстоянието ще се взема най-близко разположеният град от един от горепосочените.

Необходими изисквания за поръчка на пакета от услуги:
       – Ключ за имота
       – Пълномощно 

За повече информация, моля пишете ни на info@residencegroup-bg.com