BulgarianEnglishRussian

Тази услуга е специално създадена за тези от вас, които вече са се погрижили самостоятелно или чрез услугите на друга компания за цялостната поддръжка, обслужване и почистване на техния имот.

„Резиденс Груп” ООД ще изпълнява единствено ролята на ваш агент в търсенето на наематели. Ние ще включим вашето жилище във всички рекламни и маркетингови дейности на нашата компания с цел постигане на най-добра.

Нашият екип ще поддържа постоянна комуникация с вас – собствениците на жилището, ще изпращаме подробни отчети относно направените резервации и всички други аспекти свързани с вашият имот.

Такса: 20 % от стойността на реализираните ношувки.

Важно: Моля имайте в предвид, че ако изберете тази услуга, „Резиденс Груп” ООД не поеме никаква отговорност за поддръжката на вашето жилище. Всички необходими действия свързани с почистването, поддръжката, необходими ремонти, заплащането на сметки, лицензи и др. трябва да се осигурят от вас или ваш представител, който да е на разположение по всяко време, когато се налага с цел задоволяване на нуждите на наемателите.

Необходими условия:

1. Удостоверение за категоризация, издадено от местната Обшина – според българското законодателство всички жилищни имоти, които се използват за туристически цели се категоризират. Нашата компания е готова да ви съдейства за получаването на този лиценз срещу EUR 50, които покриват всички разходи и такси.

2. Застраховка на всички движими и недвижими части от жилището – това е много важно изискване, което би покрило причинени от наемателите щети и загуби в резултат на: пожар, експлозия, град, наводнение, земетресение, кражба и др. Стремейки се да откликнем на всички ваши нужди, ние ще ви предложим най-подходящата полица за вашия имот.

3. Вашето жилище трябва да е напълно обзаведено, без каквито и да е технически забележки, всички уреди трябва да са работещи и в добро състояние към момента на настаняването на наематели, тъй като ние покриваме разходите по отстраняването на предимно малки повреди. Разбира се вие може да разчитате на нашето съдействие при отстраняването на по-големи такива за ваша сметка.

4. Ако вашето жилище се води на името на регистрирано в България дружество (ООД, ЕООД, АД и др.) ще имате нужда от счетоводител, които да води и съставя необходимите отчети, фактури и декларации. Срещу сумата от EUR 300 годишно висококвалифицираните счетоводители, с които работим ще имат задачата да се погрижат за вашето счетоводно обслужване.

За повече информация, моля пишете ни на info@residencegroup-bg.com