BulgarianEnglishRussian

Тази услуга предлагаме на тези от вас, които нямат времето или възможността да огледат тяхното новозакупено жилище за наличието на строителни дефекти.

Това, което правим е да инспектираме внимателно вашият имот и да направим списък с забележки, за неща които не са били довършени, не изглеждат добре или не са направени според съответните планове и изисквания. Строителните предприемачи не са длъжни да ви информират за наличието на някакви дефекти, обикновенно трябва сами да ги откриете, когато приемате жилището. Ето защо ние ви предлагаме нашата помощ да посетим вашият новозакупен дом предварително, да направим списък с всички забележки съпроводени с снимков материал и ви ги изпратим навременно. Тези посещения ще се извършат от висококвалифицирани специалисти, които знаят какво и къде да търсят и ще намерят повече забележки, от които и да е друг човек.

Цената на тази услуга е EUR 50, като се заплаща по EUR10 допълнително за всяко посещение с цел да се уверим, че работата по отстраняването на забележките е заършена. 

За повече информация, моля пишете ни на info@residencegroup-bg.com